1 Ekim 2009 Perşembe

Kazakistan dan hatira kaldi


Kazakistanin unlu mantisi buharda pisen manti. Kazakistan hatiralari arasinda onemli yer tutuyor benim icin. Buhar tenceresi gorur gormez aklima gelen ilk sey ve tadi da cok guzel gercekten tavsiye ederim.

Malzemeler: un su tuz hamuru icin

Ic Harci: Kabak

                Kiyma

               Sogan

              Patates

             Tuz, Karabiber

8 yorum:

  1. Merhabalar,çok güzel gözüküyorlar..İzmirde kemalpaşa tarafında kazakların işlettiği bir yer var.kımız çiftliği adında..ata biniliyor ve onlara özel yemekler yeniyor,her gidişimde mutlaka ya mantılarından ya da çiğ böreklerinden yerim.çok ta güzel olur:))
    Bu arada kızlarında birbirinden tatlı maşallah..

    YanıtlaSil
  2. merhaba filizcim hosgeldin. Kazakistanda iki hamileligimi gecirdim ikisinde de subat(deve sutu), kazak mantisi, cig borekleri(kazakcasi bagursak)ve pilmenle beslendim. Simdi Endonezya dayim cok ozluyorum hepsini. Teyzesi tesekkur ederiz kizlarimiz adina.

    YanıtlaSil
  3. yapilisini yazacaktim kizlar biramadi, vaktim oldugu bir sira yzacagim ins.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyorlar. iş için mi ordasınız.depremlere çok üzüldüm,allah yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Imhhh!nasil aklima vurdu manti simdi :))Ellerinize saglik!

    YanıtlaSil
  8. Canim afiyet olsun. ama yapilisini yazamamistim. benim burucukler musade etmemisti. Ekleyeyim insalah.

    YanıtlaSil

beni merak edenler

YİNE BEKLERİM