Endonez tatlarindan Martabak. Biz Turkler buna Endonezya nin baklavasi diyoruz, baklava gibi cok leziz, baklava gibi de cok agir bir tatli. Asli japonyadan...
Krep hamuru gibi bir hamur, kalin dokum demir tavalarda pisiriliyor kisik ateste, agir agir....
Pistikten sonra bu hale geliyor.
Sonra uzerine bol tereyagi suruluyor ve siz hangi cesiti secerseniz o ekleniyor, fistik, cikolata, muz, nanka, kuru uzum, hindistan cevizi, karisik bir cok aromasi var.Biz genelde cikolata ve fistikli cesitini seviyoruz.
İnsan el bileğinin kıymetini ne zaman anlar?
-
Aylardır süren bilek ağrım, geçmedi ama şiddetlendi. Aslında ben biraz
çamura yattım, geçmesi için pek de bir şey yapmadım. Fizik tedaviye
gitmedim, kolu...
10 ay önce
sizi mimledim
YanıtlaSilbir önceki yazınızada yorum bıraktım sonra baktım göremedim ...
neyse mimi kabul ederseniz bi ara bana uğrayın emi ..
Sevgicim mimini aldim, bir onceki yazimda yorumunuz yoktu, ulassa yayinlardin mutlaka, bir sorun oldu galiba..
YanıtlaSil